DESPRE NOI

Întreprinderea S.R.L.,, Cojocari-Grup", marca Vasconi, este o întreprindere care confecționează și comercializează articole din tricot pentru femei, bărbați și copii pentru toate anotimpurile. Experiența cultivată în timp a demonstrat că produsele fabricate întreprindere se bucură de un mare succes, datorită confortului și calității. Diversitatea sortimentului, a gamei de culori și a materiei prime sunt alese cu atenție și rafinament pentru consumătorii de toate vârstele. Astfel, S.R.L.,, Cojocari-Grup" nu este doar un nume, dar și o familie de profesioniști care activează nemijlocit în scopul de a satisface consumătorul.

Scurt istoric al întreprinderii S.R.L. ,,Cojocari-Grup"

Întreprinderea S.R.L. ,,Cojocari-Grup" este specializată în confecţionarea produselor din tricot, ce corespund cerinţelor de calitate. Fondată în 1997, fiind o afacere mică care pe atunci număra doar 7 lucrători, dar datorită efortului depus în scurt timp a reuşit să se impună pe piaţa autohtonă iar de-a lungul timpului a devenit o mare întreprindere privată de producere a articolelor din tricot din Republica Moldova. De la început practic toate procesele de producţie erau efectuate manual iar spaţiul alocat întreprinderii era de circa 50 de metri pătrați. Astăzi întreprinderea S.R.L. ,,Cojocari-Grup", marca comercială "Vasconi" se poate lăuda cu o gamă largă de produse vestimentare pentru bărbați, dame şi copii. Cei 1200 de metri pătraţi alocaţi noii întreprinderi permit o capacitate de producere a articolelor din tricot de peste 800 de bucăţi pe zi.
Deja de foarte mult timp, întreprinderea nu este doar un nume, dar, de asemenea, un set de valori, un anumit mod de viaţă. Aceasta produce îmbracăminte pentru adevăraţii cunoscători ai calităţii, care constituie fundamentul societăţii noastre. S.R.L. ,,Cojocari-Grup" este considerată una din cele mai cunoscute întreprinderi de tricotaje din Republica Moldova, caracterizîndu-se prin calitatea articolelor, promtitudine în executarea şi livrarea comenzilor, prețuri accesibile. În cadrul întreprinderii activează o echipă de profesioniști cu designeri iscusiţi, talentaţi iar întregul procesul tehnologic de confecționare a produselor vestimentare este realizat prin intermediul utilajelor performante.
Pe parcursul anilor "Vasconi" s-a format ca "marcă" pe piaţa din Republica Moldova, iar producţia cu marca "Vasconi" se bucură de popularitate, graţie – calităţii, aspectului estetic și preţului accesibil. Calitatea produselor este asigurată şi sigur că o dată ce o persoană a achiziţionat îmbrăcămintea cu marca "Vasconi", aceasta s-a îndrăgostit nu doar de aspectul exterior modern ci și de comoditate; nu în zadar motto-ul Vasconi este ,,comod, igienic, calitativ…"
Activitatea de bază al companiei "Cojocari-Grup" presupune orientarea spre [sursa: date de la întreprindere] :

 • §Studierea nevoilor pieței și determinarea potențialelor consumatori;
 • §Confecționarea și dezvoltarea produselor, dezvoltarea tehnologiilor de croire a reperelor;
 • §Achiziționarea materiilor prime și a amaterialelor auxiliare de calitate superioară;
 • §Decuparea reperelor, asamblarea reperelor component în vederea obținerii produselor finite, călcarea acestora;
 • §Ambalare și depozitarea producției realizate în depozitele organizației;
 • §Comercializarea produselor realizate : în showroom-urile companiei, pe piața autohtonă.

S.R.L. ,,Cojocari-Grup", fiind o întreprindere în cadrul căreia domnește pace, înțelegere și spirit de echipă, în permanență pune accent pe menținerea și promovarea valorilor întreprinderii, acestea fiind :

 • Satisfacţia clienţilor-asigurată prin calitatea produselor şi serviciilor oferite de fiecare angajat al întreprinderii.
 • Îmbunătăţire continuă-dezvoltarea întreprinderii este determinată de abilitatea de îmbunătăţire continuă a activităţii angajaţilor şi a calităţii produselor confecţionate.
 • Calitate-producerea produselor calitative este principala responsabilitate a întreprinderii atât faţă de parteneri cât şi faţă de sine.
 • Respect-respectarea şi tratarea angajaţilor,clienţilor şi a partenerilor de afaceri .
 • Recunoaştere- mulţumirea personalului pentru utilizarea potenţialului maxim în activitatea pe care o desfăşoară în cadrul întreprinderii şi încurajarea acestora în atingerea celor mai înalte aşteptări,obiective şi standarte profesionale.

Modele produse de S.R.L. ,,Cojocari-Grup" .