DESPRE NOI

Întreprinderea S.R.L.,, Cojocari-Grup", marca Vasconi, este o întreprindere care confecționează și comercializează articole din tricot pentru femei, bărbați și copii pentru toate anotimpurile. Experiența cultivată în timp a demonstrat că produsele fabricate întreprindere se bucură de un mare succes, datorită confortului și calității. Diversitatea sortimentului, a gamei de culori și a materiei prime sunt alese cu atenție și rafinament pentru consumătorii de toate vârstele. Astfel, S.R.L.,, Cojocari-Grup" nu este doar un nume, dar și o familie de profesioniști care activează nemijlocit în scopul de a satisface consumătorul.

Scurt istoric al întreprinderii S.R.L. ,,Cojocari-Grup"

Întreprinderea S.R.L. ,,Cojocari-Grup" este specializată în confecţionarea produselor din tricot, ce corespund cerinţelor de calitate. Fondată în 1997, fiind o afacere mică care pe atunci număra doar 7 lucrători, dar datorită efortului depus în scurt timp a reuşit să se impună pe piaţa autohtonă, iar de-a lungul timpului a devenit o mare întreprindere privată de producere a articolelor din tricot din Republica Moldova. De la început practic toate procesele de producţie erau efectuate manual, iar spaţiul alocat întreprinderii era de circa 50 de metri pătrați. Astăzi întreprinderea S.R.L. ,,Cojocari-Grup", marca comercială "Vasconi" se poate lăuda cu o gamă largă de produse vestimentare pentru bărbați, dame şi copii. Cei 1200 de metri pătraţi alocaţi noii întreprinderi permit o capacitate de producere a articolelor din tricot de peste 800 de bucăţi pe zi.
Deja de foarte mult timp, întreprinderea nu este doar un nume, dar, de asemenea, un set de valori, un anumit mod de viaţă. Aceasta produce îmbracăminte pentru adevăraţii cunoscători ai calităţii, care constituie fundamentul societăţii noastre. S.R.L. ,,Cojocari-Grup" este considerată una dintre cele mai cunoscute întreprinderi de tricotaje din Republica Moldova, caracterizîndu-se prin calitatea articolelor, promtitudine în executarea şi livrarea comenzilor, prețuri accesibile. În cadrul întreprinderii activează o echipă de profesioniști cu designeri iscusiţi, talentaţi iar întregul procesul tehnologic de confecționare a produselor vestimentare este realizat prin intermediul utilajelor performante.

Activitatea de bază a companiei "Cojocari-Grup" presupune orientarea spre :

  • Studierea nevoilor pieței și determinarea potențialilor consumatori;
  • Confecționarea și dezvoltarea produselor, dezvoltarea tehnologiilor de croire a reperelor;
  • Achiziționarea materiilor prime și a amaterialelor auxiliare de calitate superioară.
  • Comercializarea produselor realizate : în showroom-urile companiei, pe piața autohtonă, dar şi peste hotare.